Madelskernes Kogebog

Skinkeschnitzel med svampesovs

på oktober 22, 2012

En virkelig enkel og hurtig opskrift finder man i opskriften skinkeschnitzel med svampesovs fra Spis maven flad. Den er meget velegnet til hverdagsmad.

Princippet er rimeligt simpelt: Svits løg og champignon i en pande / gryde og tilsæt Milda og krydderier. Steg skinkeschnitzler på en pande og damp broccoli (kom buketterne i et dørslag og sæt det i en gryde med kogende vand med låg over uden at dørslaget rører vandet – når broccolien er blevet skarp grøn, er den færdig). Og det er sådan set det. Der er er beregnet cirka to skinkeschnitzler til hver, og jeg kunne kun spise halvanden, så der var mere end rigeligt.

Vi tror tit at vi har behov for det gængse tilbehør i form af kartofler, ris eller pasta, ellers er aftensmaden ikke “komplet”, men det er faktisk muligt at få et rigtig godt måltid blot med kød og grønt. Denne opskrift er rigtig god at have på sit mentale lager, for den er fantastisk hurtig at lave, og de tilhørende grøntsager kan jo varieres i det uendelige. Det er måske ikke den mest spændende festmad, men til en travl hverdag er den helt fantastisk. Derfor får opskriften 3 stjerner.

TITEL: Skinkeschnitzel med svampesovs

FORFATTER: Charlotte Hartvig & Majbritt L. Engell

KILDE: Spis maven flad

BEDØMMELSE: 3 stjerner

Advertisements

%d bloggers like this: