Madelskernes Kogebog

Medister med stuvet hvidkål

på marts 14, 2012

Endnu en meget nem opskrift fra Netslank.dk, denne gang på medister med stuvet hvidkål.

Medisteren steges efter eget ønske (opskriften sagde brunet på panden og så i ovnen, men vi tog den bare på panden). Hvidkålen snittes og dampes, hvorefter milda hældes i og det smages til med salt og peber. Voilá! Serveres med sennep.

Svært og tidskrævende kan man ikke kalde det, så point for det. Jeg synes dog at der mangler noget. Der er grobund for en fin opskrift, men det hele så meget kedeligt ud på tallerkenen, og der manglede enten en fin lille salat til eller noget godt brød. Tricket ligger i at bibeholde noget bid i hvidkålen, så den ikke koges til smør, herefter er det et ganske neutralt tilbehør med en lidt cremet smag. Det vil også kunne bruges til andre ting. Jeg holder mig det for øje til grillsæsonen, hvor det kunne være et godt supplement til grillpølserne.

Opskriften i sin helhed er dog mangelfuld. Det føles ikke som et helt måltid – der mangler et medlem. Derfor får opskriften to stjerner. Selve måden at tilberede hvidkålen på vil jeg – hvis den stod alene – give tre stjerner, da det er nemt og ikke noget jeg får så tit. Nogle gange kan det være svært at finde på måder at bruge hvidkål på. Men som helhed bliver det kun til to stjerner.

TITEL: Medister med stuvet hvidkål

FORFATTER: NetSlank

KILDE: http://www.netslank.dk/

BEDØMMELSE: 2 stjerner

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: